Knallend 2022 in met Cat. F1 en F2 vuurwerk!

Nadat er verleden jaar een verbod op de verkoop van Cat. F2 vuurwerk kwam, mochten wij als bijna enige in Den Haag en omstreken Cat. F1 vuurwerk blijven verkopen. We konden de druk bijna niet meer aan. Dit jaar is alles weer bij het oude normaal en verkopen we op de 2 bekende vestigingen weer het mooiste vuurwerk van Pro Line. Bekijk hier onze folder.

Let dit jaar vooral op onze 30/36 inch compound cakes en haal een complete vuurwerkshow in huis! Ook dit jaar weer een groot assortiment Cat. F1 vuurwerk voor de kleintjes en hebben wij een partij expert Duits vuurwerk ingekocht, zodat u de rit naar Duitsland niet hoeft te maken! :)

Verkoop en afhalen

Verkoop en afhalen doe je bij Het Hapje Vreeswijkstraat (ingang kinderboerderij) en Het Hapje Leyweg (bij het Leyenburg ziekenhuis). Het Hapje Melis Stokelaan is gewoon geopend.

Bestel online in één van onze online webshops (zie hieronder) of kom langs in een van de fillialen. Door de verwachte drukte geldt de regel: Op = op! Dus wacht niet te lang! Tot ziens in één van onze 'gezelligste' vuurwerkwinkels in Den Haag!


Onze online webshops

Webshop Vreeswijkstraat Webshop Leyweg

Vuurwerkfolder

Vuurwerkfolder

Voorverkoop

Minimum bedrag in de voorverkoop
€ 20,00. LET OP!! Verkoopdagen of afhalen alleen op woe 29, do 30 en vrij 31 december. Aflevering uitsluitend aan personen van 16 jaar of ouder.
Bestellijsten te verkrijgen bij snackbar
"Het Hapje" Vreeswijkstraat, Melis
Stokelaan of bij "Het Hapje" Leyweg.
Bestellijsten inleveren en betalen voor
27 december bij een van deze 3 filialen.


* Geopend van 09.00 t/m 22.00 uur.
* 31 december geopend tot 18.00 uur
* Parkeren voor de deur.
* Pinnen is mogelijk