Tóch knallend 2021 in met Cat. F1 Vuurwerk!

Op vrijdag 13 november is duidelijk geworden dat er dit jaar een tijdelijk vuurwerkverbod is. Wij vinden het jammer voor de gehele vuurwerkbranche die al maanden bezig zijn met verschillende voorbereidingen, maar zeker ook voor jullie als vuurwerkliefhebbers die al maanden uitkijken om dit vervelende jaar met vuurwerk af te sluiten

Toch vuurwerk dit jaar

Het vuurwerk van de lichtste categorie valt onder de F1 categorie en mag jaarrond verkocht en afgestoken worden, dus ook in december en vóór 18.00 uur op oudjaarsdag! Ons assortiment Cat. F1 hebben wij uitgebreid zodat wij u zoveel mogelijk keuze kunnen aanbieden. Bekijk hier onze folder.

Verkoop en afhalen van het vuurwerk is dit jaar alleen bij Het Hapje Vreeswijkstraat Den Haag (ingang Zuiderpark Den Haag). Wilt u toch liever online bestellen, dan kunt u in onze webshop uw bestelling plaatsen.

Corona maatregelen

Om het winkelen zo veilig mogelijk te maken houden wij ons aan de door de RIVM aangegeven maatregelen. Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen en verwelkomen jullie graag volgend jaar in een goede gezondheid terug in één van onze winkels.


Onze online webshops

Webshop Vreeswijkstraat

Vuurwerkfolder

Vuurwerkfolder

Openingstijden

* Geopend van 10.00 t/m 22.00 uur.
* Parkeren voor de deur.
* Pinnen is mogelijk