Het hapje Vuurwerk, spetterend het jaar uit!

Welkom op de website van Het Hapje Vuurwerk BV Den Haag. Ruim 25 jaar uw vuurwerk specialist! Dit jaar zijn wij geselecteerd door importeur GBV-WECO Vuurwerk B.V. als officieel Pro-line dealer voor Den Haag.

 

De Pro-line vuurwerk collectie behoort tot de zwaarste categorie van goedgekeurd semi-professioneel vuurwerk dat in Nederland verkrijgbaar is. Ontwikkelt met een budget in gedachten zijn de prijzen van dit vuurwerk prima betaalbaar, maar krijgt u wel maximale uitwerkingen.


Pro-line artikelen blinken uit door hun prachtige heldere kleurcombinaties, langdurige effecten en heftige knallen en is op tot de dag van vandaag de trendsetter op de Nederlandse vuurwerkmarkt.
Bestellen kan online, maar ook bent u natuurlijk van harte welkom tijdens de verkoopdagen in één van de gezellige vuurwerkwinkels van Het Hapje Vuurwerk.

Gratis vuurwerk!
Uiteraard ontvangt u ook dit jaar weer gratis vuurwerk bij uw bestelling in de voorverkoop. Als u voor de kerst voor meer dan € 35,- bestelt en betaalt, dan krijgt u bij uw bestelling al gratis vuurwerk. Hoe meer u bestelt heeft, hoe groter uw voordeel en meer (zwaarder) gratis vuurwerk. Een leuke manier om het nieuwe jaar in te knallen!

Onze online webshops

Webshop Vreeswijkstraat Webshop Leyweg

Vuurwerkfolder

Vuurwerkfolder

Voorverkoop

Minimum bedrag in de voorverkoop
€ 20,00. LET OP!! Verkoopdagen of afhalen alleen zaterdag 28, maandag 30 en dinsdag 31 december. Zondag 29 december zijn wij gesloten, daar het landelijk verboden is op zondag vuurwerk te verkopen. Aflevering uitsluitend aan personen van 16 jaar of ouder.
Bestellijsten te verkrijgen bij snackbar
"Het Hapje" Vreeswijkstraat, Melis
Stokelaan of bij "Het Hapje" Leyweg.
Bestellijsten inleveren en betalen voor vrijdag 27 december bij een van deze 3 filialen.

* Geopend van 09.00 t/m 22.00 uur.
* Parkeren voor de deur.
* Pinnen is mogelijk

Vuurwerk cadeaubon

Origineel cadeau weggeven? Geef de vuurwerk cadeaubon! Klik onderstaand logo en bestel direct:
Vuurwerkbon.nl